blogg

blogg

måndag 11 augusti 2014

Höst kläder!

Ja då var det snart dax igen att köpa in barnens höst kläder! Och i år är det samma visa igen. Svårt att få tag i barnens storlekar, mycket börjar från storlek 86 och Vanessa har bara storlek 80 och har väldigt väldigt små fötter. Emilio han har vuxit mycket på benen och kräver längre byxor men han är lika smal i midjan som han vore 1 år fortfarande : ( han har börjat ätit mycket mycket bättre nu men det hjälper tydligen inte, ligger nog mycket i hans gener, hans farbröder kan äta hur mycket som helst och går ändå inte upp i vikt så jag tror inte att Emilio kommer bli så mycket rundare han heller fast han börjar äta bättre. Vanessa har ett annat problem hon har korta ben men behöver större midja och så drar hon mera på överkroppen precis tvärtemot än Emilio. 
Blir tokig över alla dessa kläder och skor. Här märks det att dom är båda prematur barn för inget passar och allt är för stort. Även om man hittar rätt storlek så skiljer det enormt i pris oxå och det känns lite ibland speciellt när dom växer så snabbt och att det slits så mycket snabbare nu när dom börjar igen på förskolan. 


Nya stövlar har dom fått iaf, förstora för Vanessa men hon lär nog växa i dom snart men jag kanske måste leta efter ett par mindre så länge eftersom hon är fortfarande lite vinglig på benen och behöver ett par stabila och lätta stövlar som passar mer i storleken så hon kan gå lätt, ser ganska kul ut när hon försöker gå här hemma med dom nya skorna hon kommer inte så långt och snubblar ganska lätt men hon ska själklart ha på sig dom och ger inte upp så lätt, mamma upp idagen : ) 

Och tack mamma för dom nya stövlarna, perfekt start inför inhandligen av dom nya höstkläderna : ) 

Inga kommentarer: